Monday, 11 November 2013

Hilang ! ! !


Hello korang ~ 

Wahhh lamanya saya menghilangkan diri sendiri dari berblogging. Busy sangat. Takde masa nak online. Laptop pun tak berada dalam kondisi yang amat baik seperti waktu dia muda-muda dulu. Internet pun agak lembab tidak seperti ketika hidup di bandar dulu. Dan masa pun tak banyak sangat yang free macam time menganggur dulu. Haha alasan! :p

Tapi tiba-tiba pula rasa rindu nak berblog dan berkongsi cerita dengan rakan-rakan di alam siber ni. Insya Allah. Sekarang ni saya akan cuba menguatkan tekad semula untuk berblogging. Banyak cerita yang nak dikongsi dulu tapi disebabkan kekangan masa bekerja, harapan cuma tinggal harapan sajelah. Kerja shift lakatakan, tu yang tunggang-langgang sikit jadual kehidupan saya ni. Tapi takpe, itu semua rezeki Tuhan bagi, jgn sesekali komplen! :)

Okey,nak mula mengarang entri baru, tapi tak tau nak cerita apa. Tunggu je la ye post yang akan datang!

Bye korang! :)





P/S: Sorry sangat-sangat kepada yang drop/comment or email, tapi saya tak sempat reply. Saya akan cuba reply comment korang. Ada tu yang dah siap balik dari Korea dah. Hehe. Sorry guys. +_+





2 comments:

Dewi Aja Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

António Jesus Batalha António Jesus Batalha said...

Estou alegre por encontrar blogs como o seu, ao ler algumas coisas,
reparei que tem aqui um bom blog, feito com carinho,
Posso dizer que gostei do que li e desde já quero dar-lhe os parabéns,
decerto que virei aqui mais vezes.
Sou António Batalha.
Que lhe deseja muitas felicidade e saúde em toda a sua casa.
PS.Se desejar visite O Peregrino E Servo, e se o desejar
siga, mas só se gostar, eu vou retribuir seguindo também o seu.
http://peregrinoeservoantoniobatalha.blogspot.pt/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...