Thursday, 20 September 2012

[TEASER] My Percutian Bajet ke Seoul, Korea Selatan [2012] #DAY 4



Hi guys!

Macam biasa, sementara korang nak tunggu hari ke-4 punya cerita , apa kata ambil mood dulu dengan melayan gambar-gambar kat bawah ni~


Tapi sebelum tu, thank you so much for those yang sudi singgah dan drop comment kat blog yang tak seberapa ni. =)


Jom kita layan 2 keping gambar ni dulu~












NotaKaki : Petang ni dah nak kena fly ke JB~Harap-harap boleh curi masa nak ke Legoland =)














4 comments:

efa nur efa nur said...

comel nye blog farah! :)

url ala2 running man gitu~ hihi



*untung laa dpt jejak kaki ke korea!
*mood jelezzs~ =_=

Miss Farah Miss Farah said...

@efa nur Thanks efa sebab sudi singgah. farah baru je nak berjinak-jinak dengan blog ni. xde keje kan. huhu.


Haruslah kan ada ala2 RM sikit. Haha. Takpe, ada rezeki Insya Allah sampai juga tu nanti =)

Norharyani Sanusi Norharyani Sanusi said...

mo pigi lg...klu bole dlm masa tdekat ni sbb musim autumn kan d korea skrg...^_^ nsb baik bkn JUTAWAN FAKIR!hehehe

Miss Farah Miss Farah said...

@Norharyani Sanusi kalau jutawan fakir kak nah tiap kali tukar musim la tu kan pergi korea. hehe =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...