Sunday, 25 November 2012

AIR ASIA'S BIRTHDAY BASH!


Hi guys! Berita baik di hujung minggu ni~

For those yang tengah duk plan nak travel pertengahan tahun depan tu, tapi still tak dapat tiket yang murah-murah, so this is your chance guys! Sempena ulangtahun ke-11 Air Asia, mereka akan mengadakan jualan murah bermula esok!

Untuk destinasi yang terpilih kali ni you may check out the ads below.




Booking Period : 00:01 hours (GMT+8), 26 Nov 2012 – 2 Dec 2012
Travel Period : 1 June 2013 - 31 December 2013

For the fares marked with * (Osaka & Tokyo), Booking period is from 28 Nov - 2 Dec 2012 and Travel period is from 1 Jun - 27 Nov 2013


So apa lagi, try la usha website Air Asia bermula tengah malam ni, untung-untung ada rezeki dapat rembat tiket murah, boleh la travel tahun depan! Good luck and selamat bercuti in advance guys~ :)






6 comments:

Nurul Ain Nurul Ain said...

wahh..i like
http://nurulnamasaya.blogspot.com/

Miss Farah Miss Farah said...

@Nurul Ain me too :)

Puan Punya Blog Puan Punya Blog said...

Pawah.. jom jejalan next year.. booking cepat3 yg ni.. best nye ni.. bulan 3 ngam sgt mau jalan3 tuh

Miss Farah Miss Farah said...

@Puan Punya Blog haihhh bulan 3 enggak boleh sih..my brother mau naek pelamin lorr.. :P

Puan Punya Blog Puan Punya Blog said...

Aishhman.. lupa la.. ala dh murah dh tiket tuh.. keching3 pun tgh ada tuh.. waaaa

Miss Farah Miss Farah said...

@Puan Punya Blog haha..tak boleh..kena postpone dulu bab2 holiday ni..keching3 tak byk lagi..ekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...