Monday, 12 November 2012

[TEASER] Sanrio Hello Kitty Town, Nusajaya


Happy Monday guys~


Peminat Hello Kitty mesti suka ni!


Will update as soon as possible . . . :)


















12 comments:

MéuzAngelo™ XXIII MéuzAngelo™ XXIII said...

mula2 legoland.. lps tu ade hello kitty town pulak.. lepas ni ape? disneyland? hehe
[link blog saya kat sini]

Miss Farah Miss Farah said...

@MéuzAngelo™ XXIII maybe? who knows? kan kan.. =)

efa nur efa nur said...

farah dh masuk ke?? jeles nye..hehe
selalu jln farah nie...best giler! tak sabar efa nak g sana...giler pink kot..hihihi
efa ade mmbr yg keje kt sana.. :)

Miss Farah Miss Farah said...

@efa nur ha ah..fara pergi semalam efa..ramai gila org..fara masuk kt tempat hello kitty ni je..yg level atas tu fara tak masuk pun.kecik je tempat hello kitty ni.tapi fara suka rumah hello kitty tu..comel gila.. :)

Puan Punya Blog Puan Punya Blog said...

Arghhh me xnk bce entry u yg hello kitty ni.. bikin geram.. pink merata2... tidak!!!!!

Nina Hamdan Nina Hamdan said...

Hello Kitty Town? Cute nya! huhu

Miss Farah Miss Farah said...

@Puan Punya Blog sabar ye~i buat cepat2 la ni entry pink ni :)

Miss Farah Miss Farah said...

@Nina Hamdan yurp~malaysia pun dah ada hello kitty town sendiri :D

Puan Punya Blog Puan Punya Blog said...

entry pink? kin panas ni budak.. mengolok aaa... hahah

Miss Farah Miss Farah said...

@Puan Punya Blog haha..eh terasa? wekkkk :P

Norharyani Sanusi Norharyani Sanusi said...

kakak mmg minat hello kitty dr dulu lg farah tp x la setegar org lain!hehehe...hrp2 1 hari nnt dpt ke sana jua.amin!

Miss Farah Miss Farah said...

@Norharyani Sanusi eya..nnt kak pegi legoland tu skali round la trus kota iskandar ni.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...