Tuesday, 9 October 2012

[TEASER] My Percutian Bajet ke Seoul, Korea Selatan #DAY 7



Hari ke-7 di kota Seoul.


Akan cuba di update secepat mungkin. Tunggu . . . =)























5 comments:

misznina misznina said...

tengok ur trips teringin pula nak pergi Seoul.. waaa..

Miss Farah Miss Farah said...

@misznina Insya Allah one day mesti u sampai juga kat Seoul tu. Tapi saya so far Seoul je la, awak lagi banyak tempat dah pergi. Nak jalan-jalan mcm awak juga nanti~ =)

Zara AB Zara AB said...

Personally, i haven't been to Korea yet! It's definitel gonna be in my travel list jugak. Tapi list untuk tahun depan pun dah panjang nie. Haih!

Miss Farah Miss Farah said...

@Zara AB Wah bestnya kalau dpt travel frequently mcm you. Jeles! =) Seoul tgh tunggu you tu, cepat2~ =D

misznina misznina said...

hahaha.. boleh je.. janji tempah ticket awal-awal.. kumpul duit dan just go!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...