Monday, 29 October 2012

AIR ASIA buat hal lagi!


Waaaaaa AIR ASIA buat hal lagi dengan promo FREE SEATnya!!! Fuhh pegi Korea bermula RM299 je~ Travel tengah tahun tu confirm time musim bunga! Waaaaa!

So apa lagi korang-korang semua, jangan lepaskan peluang ni. Try je la manatau dapat deal yang murah kan. Jadi or tak jadi jalannya tu belakang kira, yang penting dapatkan tiket murah dulu. Haha! Book cepat-cepat kat website AIR ASIA ni.

Selamat bercuti in advance guys! =)










1 comment:

Aimi Syahirah Aimi Syahirah said...

Salam. Ur blog really nice!=) Jom baca kisah penipuan lelaki durjana ni! http://www.aimisyahirah.com/2012/10/laporan-polis-telah-dibuat-terhadap.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...